Medicina personalizată

serv

Ce înseamnă, practic, Medicina Personalizată?

Pe scurt, înseamnă că vremea medicinei trase la indigo s-a încheiat. Înseamnă că a venit timpul medicinei perfect adaptate nevoilor tale, care începe printr-o foarte bună cunoaştere a tuturor aspectelor vieţii tale (profesie, rutină zilnică, mediu social etc.) şi continuă prin alegerea unui tratament special gândit pentru tine şi profilul tău de sănătate.

Iată paşii pe care îi vom parcurge împreună:

 • Anamneză

  Este primul şi cel mai important pas, care mă ajută să-ţi cunosc în detaliu istoricul medical şi să înţeleg tot ce ţine de sănătatea ta. Această analiză se realizează prin evaluarea tuturor elementelor care-ţi influenţează sănătatea, începând cu bagajul tău genetic, istoricul medical al familiei şi terminând cu obiceiurile alimentare, hobby-urile şi rutina ta zilnică.

 • Setul de investigaţii medicale

  După ce ţi-am analizat profilul de sănătate şi am identificat posibilele riscuri medicale la care eşti expus, îţi voi recomanda un set complet de investigaţii, care să ne confirme sau infirme suspiciunile. Te voi îndruma către cele mai bune centre medicale, în care poţi să-ţi faci investigaţii detaliate, corecte şi de calitate.

 • Dosarul Personal de Sănătate

  Toate informaţiile obţinute în urma anamnezei şi a investigaţiilor medicale pe care le faci vor fi reunite în Dosarul tău Personal de Sănătate. El ne va ajuta să avem mereu la îndemână toate datele problemei şi să completăm puzzle-ul medical pe care îl avem în faţă.

 • Soluția personalizată pentru sănătatea ta

  În urma analizelor medicale, ne vom da seama dacă există riscul de a dezvolta diferite boli sau dacă suferi deja de o anumită afecţiune. Iar în funcţie de situaţia în care te afli, vom alege soluţia potrivită la care să apelăm în continuare.

  a. Realizarea Planului Personalizat de Prevenție

  Să previi este mult mai simplu decât să tratezi. Poţi să-ţi menţii pe termen lung sănătatea şi să  previi instalarea bolilor, printr-un Plan de Prevenţie bine gândit, care să ia în calcul toate riscurile la care eşti predispus din cauza moştenirii generice, a mediului social și profesional sau a stilului tău de viață.

  b. Întocmirea unui Plan de Management Integral al Cazului medical

  Dacă am depistat deja o problemă de sănătate, fii fără grijă, te voi ajuta să o rezolvi printr-un Plan de Management Integrat al Cazului. Asta înseamnă că, din acest moment mă voi ocupa de tot ceea ce ţine de cazul tău medical, îndrumându-te şi însoţindu-te pas cu pas pe tot parcursul procesului de vindecare.

 • Monitorizarea pas cu pas

  În fiecare moment al procesului, fie că vorbim despre Planul de Prevenţie sau despre Managementul Integrat al Cazului, voi fi alături de tine pentru a-ţi urmări evoluţia, a te informa corect, a te sfătui şi a-ţi ajusta tratamentul atunci când e cazul.

Ce îţi ofer, în calitate de Personal Nutrition and Health Specialist?

 • O abordare integratoare a stării tale de sănătate, care priveşte nu doar latura fizică, ci şi pe cea emoţională şi ţine cont de toate aspectele vieții tale.
 • Explicarea pe înțelesul tău a datelor din Dosarul tău de Sănătate şi semnalarea implicațiilor pe care acestea le pot avea în viitor.
 • Evaluarea detaliată a stării tale de sănătate printr-o Anamneză corectă şi întocmirea Dosarului de Sănătate.
 • Stabilirea unul Plan de Alimentație adaptat nevoilor tale
 • Managementul integral al cazului, de la diagnosticarea problemei tale de sănătate și până la rezolvarea ei.
 • O soluţie personalizată pentru problema ta de sănătate, cu atenţie la nevoile tale specifice şi la detaliile cazului tău medical.
 • Prevenţia corectă și continuă a diverselor probleme de sănătate ce pot apărea, detectate în urma Anamnezei, printr-un Plan Concret de Prevenție.

Prevenţie

Deși te simți bine, trebuie să știi că e nevoie să iei din timp măsuri pentru a-ți păstra cât mai bine sănătatea şi de a te feri de eventualele boli. Prevenția este soluţia care te va ajuta să-ți menții starea generală de bine cât mai multă vreme şi să previi apariţia bolilor la care eşti predispus din punct de vedere medical și al stilului tău de viață. Pe baza analizei detaliate a stării tale de sănătate (Anamnezei), îți voi întocmi un Plan de Prevenţie adaptat profilului tău individual. Acest Plan nu conține informații generale, ci recomandări precise, special concepute pentru tine, iar eu îți voi fi alături pentru a te ajuta să le pui în aplicare pas cu pas.

Citește mai mult